Forbered din havejord til den kommende sæson i marts

jordVi drømmer alle om at få det bedst ud af vores have dette år. Derfor er det en god ide at  forberede din jord  inden plantesæsonen starter for alvor, både i køkkenhaven og i blomsterhaven.

 

Der skal købes en masse ind til dette arbejde. Så hvorfor ikke bestille de tunge poser og sække hjemme fra sofaen og få det hele bragt med posten?

 

Hele marts måned er der fragtfri levering fra Plantetorvet. Bestil frø, planter og jord online og få leveret så det er klar i til brug i marts måned.

 

Jordforbedring

muldDer findes mange forskellige produkter til jordforbedring. Det er en rigtig god ide, inden du går i gang med at gøde, at få lavet en jordanalyse. Det koster kun 199,- men kan give dig  mulighed for at gøde og optimere, så det passer til netop dine jordforhold.

 

Bestil jordanalyse og en gødningsplan Her

 

Se  video om hvordan du selv kan vurdere din jordtype Her

 

Når du kender du din jords beskaffenhed og hvad der skal bruges for at gøde og optimere på den rigtige måde, kan du bestille gødning, campost, jord m.m.  Husk også så- og priklejord  til dine frøprojekter, samt god krukkejord til dine blomsterkrukker.prikle

 

Se oversigt over produkter til jordforbedring Her