Plant din brugte blyant og få krydderurter

Genbrug ligger dybt i os havefolk. Naturens kredsløb, fra visne blade til muld og fra plante til frø – til plante igen, er noget af det som fascinerer os allermest. Udover planternes skønhed iagttager vi året rundt dette kredsløb som en skønhed i sig selv.

plant-din-blyant

 

Med en lille opfindelse lavet af dygtige iværksættere, kan du nu få en træblyant du kan plante når den er blevet for kort til at skrive med.

 

Den nye opfindelse hedder “Sprout”, hvilket betyder “spire”. Det er præcis, hvad verdens eneste blyant af sin art kan. Blyanten, som er lavet af bæredygtigt træ, fås i 7 forskellige varianter – herunder populære krydderurter som basilikum, dild, koriander, mynte, rosmarin og timian.

 

En af folkene bag blyanten, Michael Stausholm Christiansen fortæller: “Vi mener, at Sprout kan tjene flere formål: Som et godt læringsredskab for børn og børnefamilier, når man ønsker at tale om genbrug og bæredygtighed – som et bud på mere miljøvenlige kontorvaner fremover i danske virksomheder og endelig som sjov gadget for barnlige, kreative og iderige sjæle”.

Her kan du bestille og se mere om blyanten du kan plante.