Det bedste fra mere end tusinde have hjemmesider – opdateres ugentligt

Du kan spare tid på at lede – vi er nysgerrige for dig. Hver dag søger vi på hjemmesider i Danmark og udland for at finde de mest spændende, brugbare eller sjove havetips eller haveting til dig. Portalen er ny og meget mere kommer til.

Formålet med tingtilhaven.dk er at hjælpe dig til at få endnu mere fornøjelse af din have – hvad enten du er begynder eller erfaren.

For mange mennesker er haven et fristed hvor man elsker at se tingene gro, for andre er det nyttehaven der trækker og for atter andre er det et sted at pleje sindet ovenpå en stresset hverdag – eller en kombination af det hele.

Tingtilhaven.dk er portalen med spændende nyt og relevant til dig – uanset hvad du bruger din have til.

I have never had so many good ideas day after day as when I worked in the garden

(John Erskine)

Skriv hvis der er noget du savner. Er du stødt på opgave i haven du mangler en løsning på – eller har du en god idé eller oplevelse du vil dele med andre haveentusiaster så skriv til os på info@tingtilhaven.dk. Alle fotos er anvendt med tilladelse eller de er hentet fra websites uden copyright. Skulle du støde på et foto som du ved der oprindeligt er copyright på hører vi gerne om det – og det vil blive fjernet med det samme.