Du kan spare masser af energi ved at bruge naturens køleskab.

Smid hynderne på loftet eller i kælderen og brug hyndeboksen som køleskab.

Hvad kan du opbevare udendørs?

Så længe temperaturen er mellem 5 og 0 grader – og koldere, hvis du opbevarer i isolerende emballage og læ – kan du opbevare følgende udendørs:

  • Alle slags kål
  • Porre
  • Rodfrugter som kartofler, gulerødder og knoldselleri
  • Løg
  • Æbler
  • Appelsiner

Så længe temperaturen er 5 grader eller derunder, kan du i kortere perioder over nogle få dage opbevare:

  • Kød
  • Fisk
  • Mejeriprodukter
  • Øl
  • Sodavand

Gennem hele vinterhalvåret er det en god idé at nedkøle følgende udendørs inden servering:

  • Øl
  • Sodavand

Læs mere på Bolius hjemmeside

Kilder: Lars Sonne-Hansen, forstander ved Suhrs Madakademiet, Christian Oxenvad, energivejleder i Energitjenesten samt Fødevarestyrelsen